15 Temmuz şehidi Kenan Ulutürk kimdir, Nasıl Şehit Oldu?

15 Temmuz şehidi Kenan Ulutürk kimdir, Nasıl Şehit Oldu? Orhun Göytan, darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu Acıbadem'de şehit düştü. Göytan, darbe gecesi ağabeyi Kenan Ulutürk ile 70 yaşındaki anneleri Şennur Göytan'ı evde yalnız bırakmamak adına gece 03

15 Temmuz şehidi Kenan Ulutürk kimdir, Nasıl Şehit Oldu?

15 Temmuz şehidi Kenan Ulutürk kimdir, Nasıl Şehit Oldu? Orhun Göytan, darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu Acıbadem'de şehit düştü. Göytan, darbe gecesi ağabeyi Kenan Ulutürk ile 70 yaşındaki anneleri Şennur Göytan'ı evde yalnız bırakmamak adına gece 03.00 sıralarında dışarı çıktı.

Göytan ve ağabeyinin yolu,  FETÖ'cü askerler tarafından Acıbadem'de kesildi. Silah seslerinin gelmesi üzerine Orhun Göytan, "Ağabey gaza bas" dedi.   

Ancak Kenan Ulutürk, o sırada bacağından vurulmuştu ve otomobili hareket ettiremedi. Orhun Göytan, gaza eliyle basmak için eğildiği sırada darbecilerin kurşunlarına hedef oldu. Askerler aracı taradı. Kapıyı açıp dışarı çıkmaya çalışan Orhun Göytan'ın vücuduna 7 mermi daha isabet etti. Orhun Göytan burada şehit oldu.

Kaynak: AA

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡