2017 AÖF Güz Dönemi Ara Sınav Sonuçları

AÖF Sınavları, Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılla

2017 AÖF Güz Dönemi Ara Sınav Sonuçları

AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) Güz Dönemi Ara (VİZE) Sınavı 25-26 Kasım 2017 Cumartesi - Pazar günlerinde gerçekleştirildi. AÖF Sınavına katılan adayların fotoğraflı Sınav Giriş Belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ile sınav öncesi gönderilmişti. Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundaydılar. Sınavların organizasyonu, uygulama ve değerlendirilmesi Anadolu Üniversitesince yürütülmektedir. AÖF sınav sonuçları da sınavların gerçekleştirilmesinin ardından 2 hafta içerisinde açıklanmaktadır.

Sınav Sonuçlarının İnternette Yayımlanması

Öğrenciler sınav sonuçlarına http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ulaşabilecekler. Ayrıca dönem içinde yapılacak olan ara sınavı ve dönem sonu sınavı soru ve cevapları sınavların ardından açıklanmaktadır.

Sonuçlar için TIKLAYINIZ

2017 AÖF Güz Dönemi Ara Sınav Sonuçları

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Açık Öğretim Fakültesi internet sitesinden açıklanmakta olup sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡