2017 KPSS ÖABT Sonuçları, Öğretmenlik Sınav Sonucu

Kpss Öğretmenlik Sınav Sonucu açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, sonuçlar açıklandıktan sonra ne olacak, tüm soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz

2017 KPSS ÖABT Sonuçları, Öğretmenlik Sınav Sonucu

2017 KPSS ÖABT sonuçlarının bugün saat kaçta açıklanacağını merak eden yüz binlerce vatandaş konuyla ilgili araştırmalarını ve sorgulamalarını sürdürmeye devam ediyorlar. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sonuçları için tüm gözler artık ÖSYM'nin resmi internet adresine dikilmiş durumda. ÖSYM tarafından belirlenen tarihe göre KPSS ÖABT sonuçları bugün açıklanacak. Peki, 2017 KPSS ÖABT sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak? İşte, ÖABT sonuçları için ÖSYM'nin verdiği saat.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

kpss.png

ÖSYM tarafından düzenlenen ÖABT sınavının ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi sorgulamaya başladı. Adaylar, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki devlet kurumlarında öğretmen olarak görevde bulunmayı gerçekleştirme hayaliyle sonuçların ne zaman açıklanacağı konusunda heyecanlı bekleyiş içine girdi. ÖABT 2017 (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) sınav sonuçlarının açıklanacağı kesin tarih belli oldu. Konuya ilişkin Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından beklenen resmi açıklama geldi. Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) resmi internet adresinde adaylara duyuruldu.

ÖABT SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK

ÖABT sınav sonuçlarıyla ilgili açıklama ÖSYM’nin duyurular sayfasından geldi. Sınav öncesi ve sonrası sürece ilişkin bilgilendirmeleri resmi sayfası üzerinden yapan ÖSYM’nin 2017 sınav takvimine göre KPSS ÖABT sonuçları 4 Ağustos 2017 tarihinde saat 23.59'a kadar açıklanacak.

ÖABT SONUÇLARININ DUYURULMASI

2017- Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (2017- ÖABT)'nin sonuçları ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

SINAVIN GEÇERSİZ SAYILACAĞI DURUMLAR NELERDİR?

Sınav için gerekli olan belgeleri eksik, geçersiz olan ancak salon görevlisi tarafından yanlışlıkla alınan veya sınav kurallarına uymadığı tespit edildiği halde sınav düzeninin bozulmaması için salondan çıkarılmayan adayların da sınav tutanakları ve kamera kayıtları incelenerek sınavları geçersiz sayılır.

Adayın sınav tutanaklarında herhangi bir kayıt, tespit olmasa bile kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda tespiti yapılan kural dışı davranışlar sonucunda da adayın sınavı geçersiz sayılır. Sınav görevlilerinin kusuru ya da ihmali söz konusu olduğunda ise kamera kayıtları esas alınır. Kusuru, ihmali bulunan sınav görevlileri için mevzuat kapsamında işlem uygulanır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡