22 Suçtan aranan şahıs cezaevine gülerek gitti

Adana'da 22 ayrı suçtan aranan ve 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan hükümlü, yakalanınca cezaevine gülümseyerek gitti.

22 Suçtan aranan şahıs cezaevine gülerek gitti

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, 9 ayrı hırsızlık, 9 kez başkasına ait kredi kartını izinsiz kullanma, 1 dolandırıcılık, 1 iftira ve 1 de mala zarar verme suçlarından 5 yıl, basit yaralama olayından da 6 ay hapis cezasıyla aranan Fatih İşik’in (33) peşine düştü.

Hükümlünün Aydınlar Mahallesi’nde bir evde olduğu tespit edildi. Polis, evin etrafında 4 saat bekleyerek hükümlünün eve girmesi için bekledi. Hükümlü eve girince de operasyon için düğmeye basıldı. Polis, evin kapısın çaldığında zanlı kaçmak istedi ancak etrafının sarıldığını görünce tekrar eve girip yattı.
"BEN YATIYORUM GELİN BENİ ALIN"

Hükümlüye polis yanına gelmesi talebinde bulundu ancak hükümlü "Ben yatıyorum, gelin beni alın" dedi. Polis daha sonra hükümlüyü alarak işlemlerini tamamlamak üzere emniyete götürdü.

İşik, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimi’ne götürüldü. Çıkışta gülümseyerek basın mensuplarına parmak işareti yapan İşik, önce adliyeye oradan da cezaevine götürüldü.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡