ABD'de kan donduran olay: Biri bebek, 6 kişi ölü bulundu

ABD'nin California eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. Bir eve düzenlenen silahlı saldırıda, biri 6 aylık bebek olmak üzere 6 kişi öldü.

ABD'de kan donduran olay: Biri bebek, 6 kişi ölü bulundu

Edinilen bilgilere göre olay California eyaletinde yer alan Tulare ilçesindeki Goshen’de meydana geldi. Bir aileye yönelik düzenlenen saldırıda aralarında 6 aylık bir bebeğin de bulunduğu toplam 6 kişi hayatını kaybetti.

ÖLENLER ARASINDA 6 AYLIK BEBEK VAR

Tulare İlçe Şerifi Mike Boudreaux, yaşanan olayı 2 kişinin gerçekleştirdiğinin üzerinde durduklarını söyledi. Hayatını kaybeden 6 kişinin vurularak öldüğünün bilgisini veren Boudreaux, saldırının rastgele düzenlenmediğini düşündüklerini belirtti.

"HEDEF ALINAN BİR AİLE OLDUĞUNA İNANIYORUZ"

Boudreaux, "Bunun hedef alınan bir aile olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullanarak, saldırıya çetelerin karıştığını ve uyuşturucu ile alakalı olduğuna inandıklarını açıkladı.

SALDIRININ OLDUĞU EVDE UYUŞTURUCU ARAMASI YAPILMIŞ

Saldırının düzenlendiği evde geçen hafta uyuşturucu nedeniyle arama yapıldığını ifade eden Boudreaux, yaşanan olaya ilişkin daha fazla bilgi verdi.

Öte yandan bazı kurbanların evde, bazılarının evin dışında bulunduğu ve 1 kurbanın hastanede hayatını kaybettiği aktarıldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN