Acem Pilavı ne demek, TDK'ya göre Acem Pilavı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımız boyunca çok farklı kelimelerle karşılaşmakta ve anlamını araştırmaktayız. Acem Pilavı karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Acem Pilavı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Acem Pilavı kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Acem Pilavı ne demek, TDK'ya göre Acem Pilavı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Acem Pilavı ne demek? Acem Pilavı TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi Acem pilavı kelimesi. Peki Acem pilavı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Acem pilavı nedir, Acem pilavı kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

ACEM PİLAVI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Acem pilavı kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre Acem pilavı kelimesi anlamı şu şekildedir:

- İçine safran ve zencefil eklenerek yapılan, İran usulü bir pilav türü

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡