Adana'da 7 yıldır aranan firari yakalandı

Adana'da hakkında kesinleşmiş 16.5 yıl hapis cezası olan ve 17 ayrı suç dosyasından aranan 33 yaşındaki M.E. yakalandı.

Adana'da 7 yıldır aranan firari yakalandı

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Önleme Bürosu ekipleri, 2009 yılından bu yana aranan Murat Ekşi"nin, Meydan Mahallesi"nde oturan yakınlarının yanına geldiğini belirledi.

17 AYRI DOSYA

Uyuşturucu madde satmak, silahla adam öldürmek, yaralamak ve ruhsatsız tabanca bulundurmak suçlarından 17 ayrı dosyadan arama kararı bulunan Ekşi"yi yakalamak için harekete geçen ekipler, şüphelinin oturduğu sokağı kuşattı.

CEZAEVİNDEN KAÇMIŞTI

Kesinleşmiş 16.5 yıl hapis cezası da bulunan cezaevi firarisi Ekşi"nin saklandığı eve giren Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü"ne bağlı ekipler "Teslim ol" çağrısı yaptı. Ekipleri görünce binaların damlarından atlayarak kaçmak isteyen Murat Ekşi, kısa süreli kovalamaca sonucu yakalandı. Üzerinden ruhsatsız tabanca çıkan Ekşi, ifadesi için Emniyet Müdürlüğü"ne götürüldü. 2006 yılında Abdulkadir Özmen ile Musa Göçer"in katil zanlısı olarak aranan Murat Ekşi, 16 Haziran 2009"da düzenlenen operasyonda bir polisin başına silah dayayıp rehin almış, ancak bacağından vurularak yakalanmıştı. Kısa süre sonra cezaevinden firar etmişti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡