AK Parti 15. yıla özel hatıra pulu hazırladı

AK Parti, 15.yıla özel Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın fotoğraflarının bulunduğu "özel hatıra pulu" hazırladı.

AK Parti 15. yıla özel hatıra pulu hazırladı

14 Ağustos 2001"de Türk siyasi hayatında yerini alan AK Parti, 15. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

ÖZEL PUL BASTIRILDI

AK Parti tarafından bu kapsamda, partinin kurucu lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım"ın fotoğraflarının bulunduğu özel pul bastırıldı.

 

Bir film şeridi şeklinde hazırlanan ve üzerinde "Türkiye Cumhuriyeti" yazan pulda, sırasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan"ın fotoğrafı, AK Parti mitinglerinden bir fotoğraf karesi ve Başbakan Yıldırım"ın fotoğrafına yer verildi.

PARTİLİLERE DAĞITILDI

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım"ın fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde "Milletin sesi Türkiye"nin partisi 15 yaşında" yazılı etiket de hazırlayan AK Parti, bu etiket ile hatıra pulu, AK Parti Genel Merkezi"nin fotoğrafı ve 15. yıla özel damganın bulunduğu hatıra zarfını, bir kitapçık içinde Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan partililere dağıttı.

Üzerinde, "Milletin sesi, Türkiye"nin partisi Adalet ve Kalkınma Partisi 15 yaşında" ifadesine yer verilen kitapçıkta, AK Parti"nin 3 Kasım 2002"den bu yana geride bıraktığı genel ve yerel olmak üzere 8 seçimde kullandığı sloganlar da yer aldı.

15.YILA ÖZEL AK PARTİ ROZETLERİ

Ayrıca partililere, 15. yıla özel AK Parti rozetleri dağıtıldı.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡