Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Doktorları Demokrasi Nöbetinde

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Yakup ÇAĞ, İdari Hizmetler (...)

Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Doktorları Demokrasi Nöbetinde

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Yakup ÇAĞ, İdari Hizmetler Başkanı V. Kadir IŞIK, Birliğe bağlı 13 sağlık tesisi Yöneticileri ve çalışanları Kartal – Cevizli Tugay Mevkiinde demokrasi nöbetini hep BİRLİK’te tutmaya devam ediyorlar.  

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN; devletimize ve milli irademize yönelik kalkışma girişimine karşı tüm Anadolu Güney Sağlık Ailesi ile birlikte demokrasi nöbeti tutarken; alanda bulunan vatandaşlarla ve sağlık çalışanları ile sohbet etti.  Kartal – Cevizli Tugay Mevkiinde yer alan UMKE çadırını da sağlık çalışanları ile BİRLİK’te ziyaret eden Doç. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN; UMKE İstanbul Sorumlusu Selim ALTINARIK’tan çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Alanda kurulan İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliğine ait bilgilendirme standında; “olağanüstü hal tedbirleri kapsamında terör örgütüne ait el konulan sağlık kuruluşlarından Fatih Üniversitesi Sema Hastanesinin Sağlık Bakanlığı tarafından devralınarak, Birliğe bağlı sağlık tesislerinden Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dragos Ek Binası ismiyle vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmaya başladığına dair” bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Yeni sağlık tesisinde; “T.C. Sağlık Bakanlığı akademik kadrosuyla, SGK kapsamında herhangi bir ek ücret alınmaksızın sağlık hizmeti verildiği, Merkezi Hasta Randevu Sisteminden randevu alınabileceği” demokrasi nöbeti tutulan alanda vatandaşlar ile paylaşıldı.

Anadolu Güney Sağlık Ailesi 10.08.2016 tarihine kadar devam edecek “Demokrasi Nöbetlerine” de Birlik’te destek verecektir

7-001.jpg3-010.jpg9.jpg12-002.jpg16-001.jpg20775519-e707-42ef-922a-3c4542bb48d3.jpg

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡