Andri Mar Hardarson kimdir, nereli, kaç yaşında? 2023 Andri Mar Hardarson Piyasa değeri ne kadar, Hangi takımlarda oynadı?

Andri Mar Hardarson kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, piyasa değeri ne kadar, futbol ne zaman başladı, şuan hangi takımda oynuyor? Andri Mar Hardarson ile ilgili futbolseverlerin cevabını merak ettiği tüm bu soruların 2023 güncel verilerini araştırıp sizler için derledik.

Andri Mar Hardarson kimdir, nereli, kaç yaşında? 2023 Andri Mar Hardarson Piyasa değeri ne kadar, Hangi takımlarda oynadı?

Futbolseverler genel olarak beğendikleri ve merak ettikleri futbolcuları araştırırlar. Bu kapsamda futbolcunun hangi takımlarda oynadığını, yaşını, bonservis bedelini, fiziksel bilgileri ve istatistiklerini merak ederler. Bizlerde Bölge Gündem Haber spor editörleri olarak Andri Mar Hardarson adlı oyuncu hakkındaki bilgileri sizler için derleyip topladık. Bu içerikle aradığınız soruların yanıtlarını ve tüm detaylarını bulabilirsiniz.

Andri Mar Hardarson Kimdir, Nereli, Yaşı ve Boyu Kaç?

Andri Mar Hardarson 28 Ağustos 2002 tarihinde doğmuştur.  İzlanda uyrukludur.Gerçek adı da Andri Már Harðarson şeklindedir.

Hangi Mevkide Oynuyor, Hangi Ayağını Kullanıyor?

Andri Mar Hardarson Orta saha mevkiinde oynamaktadır. Kayıtlara göre menajeri bulunmamaktadır.Hangi ayağı kullanıldığı bilinmiyor.

Hangi Takımda Top Oynuyor?

HK Kópavogs futbol takımında oynamaktadır. HK Kópavogs takımına 16 Şubat 2023 tarihinde katılmıştır. Andri Mar Hardarson'nin HK Kópavogs ile sözleşmesi 31 Aralık 2024 tarihinde bitmektedir.

Andri Mar Hardarsonboyu ve yaşı kaç

Andri Mar Hardarson Piyasa Değeri Ne Kadar, Nedir?

Andri Mar Hardarson futbol kariyeri boyunca transfer geçmişi tarihleriyle birlikte şu şekildedir.

11 Nisan 2019 yılında HK Kópavogs

16 Mayıs 2019 yılında Ýmir

16 Ekim 2019 yılında HK Kópavogs

9 Nisan 2022 yılında Ýmir

16 Şubat 2023 yılında HK Kópavogs

Andri Mar Hardarson kimdir

Andri Mar Hardarson Hangi Takımda 2023, Forma Numarası Nedir?

Andri Mar Hardarson şuan HK Kópavogs takımında oynamakta ve {forma-numarası} numaralı formayı giymektedir.

Dünya Futbol Tarihinin En Güzel 30 Golü!

Dünya futbol tarihinin en güzel 30 golünün sizler için derledik. 

Andri Mar Hardarson nereli

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN