Arhavi ne demek, TDK'ya göre Arhavi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Televizyon izlerken bazen tv yorumcuları hiç duymadığımız bir kelime kullanır ve bu kelimenin anlamını merak ederiz. Arhavi nadiren de olsa duyduğumuz bu kelimelerdendir. Arhavi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Arhavi kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Arhavi ne demek, TDK'ya göre Arhavi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Binlerce kelimeyi haznesinde barındıran Türkçe'de bazı kelimelerin anlamları bilinmediği için internet arama motorlarında araştırılıyor. Peki bu kelimelerden biri olan Arhavi ne demek? Arhavi TDK sözlük anlamı ne demektir? Merak edilen ve araştırılan detaylar haberimizde...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi Arhavi kelimesi. Peki Arhavi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Arhavi nedir, Arhavi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

ARHAVİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Arhavi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre Arhavi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Artvin iline bağlı ilçelerden biri

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
1
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡