Ayran Ağızlı ne demek, TDK'ya göre Ayran Ağızlı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Ayran Ağızlı karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Ayran Ağızlı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Ayran Ağızlı kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Ayran Ağızlı ne demek, TDK'ya göre Ayran Ağızlı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. Ayran Ağızlı ne demek? Ayran Ağızlı TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi ayran ağızlı kelimesi. Peki ayran ağızlı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre ayran ağızlı nedir, ayran ağızlı kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

AYRAN AĞIZLI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Ayran ağızlı kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre ayran ağızlı kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Ayran budalası
- Boşboğaz, geveze

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡