Ayşenur Arslan Kimdir | Cuma Kutsal Değildir Açıklaması

Halk Tv ekranlarında sunuculuk yapan ve mesleği bıraktığını açıklayan gazeteci Ayşenur Arslan Nevşin Mengü'nün sunduğu Deustche Welle'e konuk oldu. Arslan " Cuma günü kutsal değildir, şuur kaybına uğradık" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Halk Tv'de program sunan gazeteci Ayşenur Arslan Nevşin Mengü'nün Deutsche Welle'deki programına konuk oldu. Ayşenur Arslan Müslümanları kızdıracak açıklamalarda bulundu. Arslan "İyice şuurumuzu kaybettik, programlarda neden Allah'a emanet olun diyoruz" dedi.

ARSLAN: 'NİYE ALLAH'A EMANET OLUN' DİYORSUNUZ

Doğan grubunun satılmasını ilişkin açıklamalarda bulunan Arslan, televizyon kanalındaki programların kapanışında kullanılan "Allah'a emanet olun, Kandiliniz mübarek olsun, Rabbim sizi korusun" şeklindeki cümlelerden rahatsız olduğunu belirtti.

Ayşenur Arslan Kimdir | Müslümanlar Hakkında Ne Dedi

"CUMA GÜNÜNÜ KUTSAL ZANNEDİYORLAR"

Cuma gününü insanların kutsal gün zannettiğini söyleyerek nefret kusan Arslan, " 'Hayırlı cumalar' diye başlıyorlar mesela cuma günleri programa. Cumanın kutsal bir gün olduğunu zannederek. Cuma günü kutsal bir gün falan değil, eskiden Cumaları topluca beraber olunurmuş, tatil niyetine. Bu kadar şuur kaybına uğradık artık." şeklinde konuşarak Müslümanlara ağır hakaretlerde bulundu.

AYŞENUR ARSLAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Gazeteci Ayşenur Arslan Hüsnü Mahalli’nin tutuklanmasının ardından tepki olarak gazeteciliği bıraktı. Ayşenur Arslan, bugünkü programında “bazen susmak en güçlü feryattır. Medya mahallesinde artık yolun sonuna gelmiş bulunuyorum. Ben Türkiye'nin geldiği noktada, 146 gazetecinin cezaevinde olduğu bir ülkede “mış gibi” yapamayacağım. Normalmiş gibi yapamayacağım. Susarak bağırıyorum. Hoşçakalın” anonsunu yaptı.

16 Eylül 1950 tarihinde doğan Ayşenur Arslan aslen Aydınlıdır. İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünden 1972 yılında mezun olmuştur.

Gazeteciliği 1974 yılında TRT’de muhabir olarak başlamıştır. 1982 yılında Güneş Gazetesi’nde haber müdürü olduktan 2 yıl sonra istifa etmiştir ve Nokta Dergisi’nde çalışmaya başlamıştır. Daha sonra Söz Gazetesi’nde çalışmaya başlayan Aslan buradan da ayrıldıktan sonra Türkiye’nin ilk yerel dergisini hazırlamıştır.

Bir yıl Cumhuriyet Gazetesi’nde çalışan Aslan, Star TV’de ve Ali Kırca ile birlikte ATV’de çalışmıştır. 8 yılın ardından tekrar Star TV’de çalışmaya başlamıştır.

Ayşenur Arslan Kimdir | Cumhurbaşkanı Hakkında Ne Dedi

Ali Kırca, Mehmet Ali Birand gibi isimlerle çalışan Aslan Medya Mahallesi programını CNN Turk’te yapmaya başlamıştır. Ardından Sokak TV’de çalışmıştır. Ayşenur Aslan son olarak Halk TV’de “Medya Mahallesi” programını yapmaktaydı.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡