Balıkesir'de esnaf odası başkanlarından koronavirüs toplantısı

Balıkesir’de, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınında artan vaka sayısının önüne geçilmesi ve tedbirlerin en verimli şekilde uygulanması amacıyla, İl Sağlık Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yetkilileri, esnaf teşkilatlarının başkanlarıyla bir araya geldi.

Balıkesir'de esnaf odası başkanlarından koronavirüs toplantısı

Balıkesir’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının artmasını engellemek ve tedbirlerin uygulanmasını sağlamak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yetkilileri, esnaf teşkilatlarının başkanlarıyla bir araya geldi. Halk sağlığının korunması amacıyla Balıkesir Valiliği tarafından salgına yönelik yeni tedbirler alınıyor.

Sahada yaşanan sorunlar ve tedbirlerin artırılması amacıyla esnaf teşkilatı temsilcileriyle Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğinde toplantı yapıldı.

Balıkesir'de esnaf odası başkanlarından koronavirüs toplantısı

"BU SÜREÇTE EN ÇOK KÜÇÜK ESNAF ETKİLENDİ"

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Refik Budak, Ticaret İl Müdürü İlhan Pehlivan, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ile diğer katılımcılar, tedbirler hakkında toplantıda görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda, yeni tedbirlerin esnaf odası başkanları tarafından üyelere duyurulması, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına daha dikkatli olunması konusunda bilgilendirmeler ile esnaf odası başkanlarının da bu sürece katkı sağlamak adına önerileri dinlenildi.

Balıkesir'de esnaf odası başkanlarından koronavirüs toplantısı

Toplantıda konuşan Birlik Başkanı Fehmi Erdem, şunları kaydetti:

"Önceliğimiz halkımızın sağlığı. Alınan tedbirlerin halkımızın sağlığını korumak için yapıldığı bilinci içindeyiz. Alınan tedbirlerin kademeli olarak kaldırılmasından sonra halen okul servisleri hariç kapalı olan 1004 işletmemiz var. Bu süreçte en çok küçük esnaf etkilendi. Pazar yerlerinde yapılan uygulamaların tezgah arası açıklığı değil de yolun genişletilmesi için çalışmaların daha uygun yapılacağı kanaatindeyiz."

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡