Barış Aydın kimdir, kaç yaşındadır? AK Parti Ankara milletvekili

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri sonrası AK Parti Ankara milletvekili seçilen Barış Aydın kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır gibi sorular vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte Barış Aydın hakkınd

Barış Aydın kimdir, kaç yaşındadır? AK Parti Ankara milletvekili

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri sonrası AK Parti Ankara milletvekili seçilen Barış Aydın kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır gibi sorular vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte Barış Aydın hakkında merak edilen her şey...

BARIŞ AYDIN KİMDİR, ASLEN NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Barış Aydın, 1975 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayarak; genç yaşta gayrimenkul sektörüyle iş hayatına adım attı. Çalışkanlığı, dürüstlüğü ve insan ilişkilerindeki başarısıyla iş hayatında hızlı bir yükseliş yakaladı.

2004 yılında kurduğu ilk firması Barışkent Yatırım Projeleri, ülkemizde “küresel ilkeler sözleşmesi”ne imza atan ikinci gayrimenkul firması oldu. Ankara’da sayısız gayrimenkul projesini başarıyla yürüten Barış Aydın; 2010 yılında BA Grup adıyla ikinci şirketini kurarak inşaat sektörüne adım attı.

İş hayatının tüm yoğunluğuna karşın; üniversite eğitimini, Amerika Preston Üniversitesi’nde yaparak 18 Şubat 2011 tarihinde İş Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Ankara’da toplumun korunmaya muhtaç kesimlerine (kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve engelliler) yönelik pek çok sosyal sorumluluk projesinde aktif rol alan Barış Aydın; eğitimden spora, sanattan modaya pek çok etkinliğe sponsor olup destek vererek, birçok kuruluş, vakıf ve dernekten üstün hizmet ve prestij ödülleri aldı.

Barış Aydın Ankara’da bir çok kurum ve kuruluşla ortak geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle, toplumun her kesimine ulaşarak, farklı kültür, politik, sosyo – ekonomik yapıdaki insanların ortak takdirini topladı. Lider ve öncü kişiliği iş camiasında, alçakgönüllü ve birleştirici yapısı ise toplumda, onu çok saygın bir yere taşıdı.

Dünyadaki sosyal, siyasi ve toplumsal hareketleri yakından takip eden Aydın, gayrimenkul sektörüne kazandırdığı örnek iş geliştirme modelleriyle, yurt içi ve yurt dışında pek çok ödüle layık görüldü.

Ülke sporu ve sporcusunun gelişmesi için de; başta Ankara Fenerbahçeliler Derneği Asbaşkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Asbaşkanlığı ve Kongre Üyeliği, Gençlerbirliği Spor Kulübü Kongre Üyeliği, Polis Akademisi ve Koleji Spor Kulübü Genel Kaptanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Türkiye’nin ulusal ve uluslararası nitelik taşıyan ilk ve tek sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) bünyesinde 9 yıldır aktif görev alan Barış Aydın; 4 Ocak 2011 tarihinden itibaren Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneğinin 2013 yılındaki genel kurulunda başkanlığa seçilen Barış Aydın pek çok sivil toplum kuruluşuna da üyedir.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı olarak seçime girdi ancak kazanamadı.

Barış Aydın; evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

BARIŞ AYDIN'IN ÜYE OLDUĞU KURULUŞLAR;

TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı,
ASİAD Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı,
TÜSİAV Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı,
İMKON İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı,
ANİMDER Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı,
TÜÇİAD Türkiye ve Çin İşadamları Derneği Üyesi,
ANGİAD Ankara Genç İşadamları Derneği Üyesi,
GGYD Genç Girişim Yönetişim Derneği Üyesi,
AFİDER Ankara Fenerbahçeliler Derneği Üyesi,
ASO Ankara Sanayi Odası Üyesi,
ATO Ankara Ticaret Odası Üyesi,
Ankara Kalkınma Ajansı Birinci Asil Katibi,
MKE Ankaragücü Kongre Üyesi,
Gençlerbirliği Spor Kulübü Kongre Üyesi,
Polis Akademisi Spor Kulübü Üyesi.

12
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡