Başkan Erdoğan Ankara Keçiören'de önemli mesajlar verdi

Toplu açılış töreninde vatandaşlarla buluşan Erdoğan geniş bir kalabalık tarafından karşılandığı meydanda konuştu. Erdoğan cümlelerinde sebze ve meyveden sonra sıra temizlik ürünlerine de gelecek dedi. Peki tanzim temizlik ne zaman başlayacak hangi ürünler olacak? Detayla haberimizde..

İşte Erdoğan'ın sözlerinden satır başları:

"Kartaltepe Kent Ormanı da ilçemize hizmet verecek; özellikle de aileleriyle spor yaparak keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Belediyemiz öncülüğünde tamamlanan Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular.

Semt pazarı dedim... Niye? Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı. Patlıcan, domates, patates, salatalık... Fiyaları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da Cudi'de Tendürek'te nasıl inlerine girdiysek, bu sebze-meyve gıda terörünü estirenlere de evet şimdi belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satışlar semt pazarlarını kurarak Ankara İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette.

Halk Ekmek'te nasıl ucuz ekmeği biz vatandaşımıza verdiysek şimdi de sebzede meyvede her türlü üründe... Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gideceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz. İşte Ticaret Bakanlığımız hallere teftiş için elemanlar gönderdi. Onları dövmeye kalktılar. Niye? Ruhlarında sıkıntı var. 

TEMİZLİK MALZEMELERİNDE DE AYNI TEDBİRLERİ ALACAĞIZ

Bununla kalmayacağız. Temizlik malzemeleri için de aynı tedbiri almaya başlayacağız. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz.

TANZİM TEMİZLİK MALZEMELERİ NE ZAMAN SATILACAK?

 Erdoğan cümlelerinde sebze ve meyveden sonra sıra temizlik ürünlerine de gelecek dedi tanzim temizlik ürünleri hangi noktada satılacak? Hangi ürünler olacak? vatandaşların sorduğu sorular arasında yer alıyor. Bununla ilgili henüz net bir detay yok. Tanzim temizlik ürünleri satışa başlanınca haberimizde güncellenecektir.

TEMİZLİK MADDELERİNDE DE AYNI TEDBİRLERİ ALACAĞIZ

Bununla kalmayacağız. Temizlik maddeleri için de aynı tedbiri almaya başlayacağız. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz.

CHP KİMİNLE KOL KOLA?

CHP'nin bir özelliği var. Kiminle el ele? HDP, İYİ Parti, Saadet ve FETÖ! Bunların zillet ittifakı var. İllet ittifakı var. Bizim de Cumhur ittifakımız var. Biz 15 Temmuz'a karşı darbe girişiminde bulunanlara karşı biz birleştik. Orada CHP var mıydı? Yoktu. Diğerleri var mıydı? Yoktu.15 Temmuz'da "Bana da haber verseydiler gelirdim" diyor. Milyonlar sokağa çıkmış. Özel davet bekliyor beyefendi.

Ankaralılar siyaset mühendisliklerine pirim vermez. Birikime tecrübeye bakar. Bunların hepsi de Mehmet Özhaseki kardeşimi, Altınok kardeşimi tarif eden vasıflardır. Ankaralı kardeşlerimin karşısına mecburiyetten değil, memnuniyetle oy vereceği ve verdiği her oyun karşılığını icraat olarak alacağı aday ve adaylar çıkardık. Bu metin Sabah.com.tr editörleri tarafından canlı yayından yazıya dökülmüştür.

Kalktılar defalarca denemiş başaramamış bir adayı çıkardılar. Ama AK Parti'nin adayları kendini ispat etmiş isimlerdir.

CHP BU ÜLKEYİ IMF KAPISINA MAHKUM ETTİ, BİZ KURTARDIK

CHP zihniyetinin bu ülkeye maliyeti büyüktür. Hala o dönemin yanlışlarının faturasını ödemeye devam ediyoruz. Bu ülkede IMF ile anlaşmaları kim yapmıştır? Kim süründürmüştür bu kapılarda Türkiye'yi CHP süründürmüştür. Peki Türkiye'yi IMF cenderesinden kim kurtardı? Biz kurtardık biz.

ÜYÜKŞEHİRDE ÖZHASEKİ, KEÇİÖREN'DE ALTINOK

Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez, belediyecilik AK Parti'nin işidir. Keçiören'de sandıkları patlatacağız, Mehmet Özhaseki kardeşimizle de büyükşehiri yöneteceğiz. Büyükşehirde Özhaseki, Keçiören'de Altınok kardeşimizle yola devam edeceğiz. Yeter mi? Yetmez. Ankara'nın tüm ilçeleriyle büyükşehirimizi bütünleştireceğiz.

Ankaralılar siyaset mühendisliklerine pirim vermez. Birikime tecrübeye bakar. Bunların hepsi de Mehmet Özhaseki kardeşimi, Altınok kardeşimi tarif eden vasıflardır. Ankaralı kardeşlerimin karşısına mecburiyetten değil, memnuniyetle oy vereceği ve verdiği her oyun karşılığını icraat olarak alacağı aday ve adaylar çıkardık. Kalktılar defalarca denemiş başaramamış bir adayı çıkardılar. Ama AK Parti'nin adayları kendini ispat etmiş isimlerdir.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡