Bayram; " Herkesin Pendikspor'a Destek Olmasını İstiyoruz"

Pendikspor Kulüp Başkanı Sami Bayram ve yönetim kurulu üyeleri 3-2’lik Menemenspor galibiyeti sonrası basın’ın karşısına geçti.

Bayram; " Herkesin Pendikspor'a Destek Olmasını İstiyoruz"

Pendikspor Kulüp Başkanı Sami Bayram, “Her maçı alacağız diye bir şey yok her takım gibi bizimde inişli çıkışlı zamanlarımız olmuştur.  Biz bu maçımızı dönüm noktamız olarak bakıyoruz. Bundan sonra iniş yoluna değil çıkış yoluna geçeceğiz.  Sezon sonuna koyduğumuz hedefi yaşamak için elimizden geleni yapacağız “ dedi.  

“HERKESİN PENDİKSPOR'A DESTEK OLMASINI İSTİYORUZ”

Hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu ifade eden Bayram, 2. Devre arasına iyi başlayamadık. Her takımda olduğu gibi inişli çıkışlı zamanlarımız olacaktır. Keçiören maçını dönüm noktamız olarak görüyoruz. Biz takım olarak şampiyonluğa inandık. Herkesinde takıma inanıp takıma destek olmasını istiyoruz” dedi.

img_3103.jpg

“ARİF  İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK”

Arif’in kadro dışı bırakıldığını söyleyen Sami Bayram, "Arif ileyollarımızı ayırdık. Bu kararı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ortak karar olarak aldık.  Kendisiyle görüştük o da, Pendikspor  kulübünden ayrılmak istediğini bize ifade etti ve bizde yolun açık olsun dedik.  Sanıyorum Keçiörengücüspor ile anlaştı. Takım hayatında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ayrıca  Arif Çoban 22.hafta maçında Bayrampaşaspor’a 1 gol atmış ve bir penaltı vuruşunu değerlendirememişti.

Haber : Yusuf SARAY

 

 

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡