Bazuka ne demek, TDK'ya göre Bazuka kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Bazuka sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Bazuka ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Bazuka kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Bazuka ne demek, TDK'ya göre Bazuka kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Bazuka ne demek? Bazuka TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi bazuka kelimesi. Peki bazuka ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre bazuka nedir, bazuka kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

BAZUKA NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Bazuka kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Bazuka kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre bazuka kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Öz itmeli mermi atan, genellikle zırhlı araçlara karşı yakın savaş sırasında kullanılan hafif silah, roketatar

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡