Bu Sefer Kandıramayacaksınız !

Saadet Partisi Pendik Seçim Koordinasyon Merkezi Yunus Emre Kültür Merkezinde Proje takdimi ve Meclis Üyesi Aday tanıtım programı düzenledi. (…)

Bu Sefer Kandıramayacaksınız !

Saadet Partisi Pendik Seçim Koordinasyon Merkezi Yunus Emre Kültür Merkezinde Proje takdimi ve Meclis Üyesi Aday tanıtım programı düzenledi.

Programa İlçe Başkanı Ahmet Türkçan, İlçe Seçim Koordinasyon merkezi Başkanı Yasin Kadıoğlu, Pendik Belediye Başkan adayı Mahmut Kılıç, Saadet Partisi Meclis üyeleri çok sayıda vatandaş ve basının Katılımı ile gerçekleşti.

Programın Açılışını yapan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Yasin Kadıoğlu, 05 Ocak ta başlayan SKM çalışmaları ile Pendik’te çok olumlu bir hava oluştuğunu ve Seçimi kazanacak duruma geldiklerini söyledi. Pendikli seçmenleri bu süreçte çıkacak yalan ve dedikodulara karşı uyaran Kadıoğlu şunları söyledi: Saadet Partisinin Başarısını anketlerde gören Ak Partililer 2009 seçimlerinde olduğu gibi yine Siyasi Ahlakın dışında yollara başvurmaya başladılar. Saadet’e oy vereceğiz diyen seçmene “tamam zaten biz Saadet Partisi üst düzey yetkilileri ile görüşüyoruz onlarda bizi destekleyecekler” şeklinde beyanlarda bulunmaktadırlar. Bu ne hadsiz, seviye noksanı bir söylemdir. Saadet Partisi ile belediye imkânları ve metazori çalıştırılan belediye personeli ile mücadele edemeyenler artık hangi tür yalana sarılacaklarını da şaşırmışlardır.

BU SEFER KANDIRAMAYACAKSINIZ

Yine arazide yaptırdıkları sözde anketlerde SAADET Partimize oy vereceğini beyan eden seçmenleri aynı geçen seçimlerde olduğu gibi arayarak yalan yanlış söylemlerle kendilerinin desteklenmesi gerektiğini, arazide yaptıkları hizmetlerle değil de insanların iradesine ipotek koymak suretiyle oy devşirmeye çalıştıklarına şahit oluyoruz. Bu konuda telefon alan teşkilat mensuplarımızı arayan telefon numaralarını tek tek topluyoruz. Bu sözde anketi yapanları da, arayan numaraların hat sahiplerinin de basın açıklaması ile duyuracak kendilerini de dava edeceğiz.

Bu arkadaşların geçen seçimlerde yaptıkları bir diğer ahlaksızlıkta kendi bastırdıkları Saadet Partisi rozetini kendi teşkilat mensuplarına takarak ve kapı kapı dolaştırarak Biz Saadet’ten geliyoruz. CHP gelmesin diye Ak Partisine oy vereceğiz diyerek seçmenimizi kandırmışlardır. Buradan bir kez daha uyarıyorum. Değerli teşkilat mensuplarımız ve kıymetli Pendikliler böylesi bir durumla karşılaşmanız durumunda anında ilçe başkanlığımıza ya da SKM başkanlığımıza bilgi vermenizi bu şahısların resmini de çekerek olayı belgelendirmenizi özellikle istirham ediyorum. Bu kirli oyunları sergileyenlere sesleniyorum “Artık ifşa oldunuz, halkımız gerçekleri gördü Bu sefer seçmenimizi kandıramayacaksınız.”

Programda Meclis üyesi adayları adına Ahmet TÜRKCAN’ın ve İl Başkanı Hüseyin ORUÇ’un konuşmalarının ardından büyük bir coşkuyla kürsüye gelen Mahmut KILIÇ bir konuşma yaparak Projelerini anlattı.

“ OYUNA GELMEYİN, OY’UNUZA GÜVENİN”

2009 Yerel seçimlerinde Kazanacak durumda olduklarını ancak kirli oyun ve iftiralar ile seçmenin kandırıldığını ifade eden KILIÇ seçmenlerini uyararak şöyle konuştu: Biz iyinin, doğrunun, Adaletin hâkimiyeti için sizden oy istiyoruz. Hangi sebeple olursa olsun seçim sürecinde herhangi bir parti ile anlaşmamız söz konusu bile olamaz. Böyle bir eylemi ancak şeref yoksunları yapar. Biz böyle bir kirli pazarlığa geçmiş dönemde girmedik ve asla girmeyiz. Buna rağmen böyle asılsız dedikoduları ortaya atanlar ve bu iftirayı gündeme getirenlerde şeref yoksunudur. Aziz Hemşerilerim “ Oyuna Gelmeyin, Oy’unuza Güvenin” Unutmayın siz kimi seçerseniz o kazanacaktır. Her birimizin oyu değerlidir. Ve seçimin sonucunu sizin oyunuz belirleyecektir. Sizin oyunuz, sizin mührünüz, kazananı belirleyecek yegâne güçtür.

Konuşmalarının ardından Projelerini açıklayan Mahmut KILIÇ’ın özgün projelerinden bazıları şöyle:

SEÇTİĞİNİ DENETLE (SE-DE) :

Seçtiğini Denetle Projesi ile Pendik’te yaşayan tüm halkımız, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları belediye faaliyetlerini denetleme yetkisine sahip olacak. İlçe ve mahallelerimizde yapacağımız Halk Meclisleri ile hemşerilerimiz seçtikleri idarecileri denetleme imkanına sahip olacak.

İHALELERE ŞEFFAFLIK GETİRECEĞİZ:

İhale odasına kamera sistemi kurarak, vatandaşımızın internet üzerinden online takip edebilmesini sağlayacağız. İhale öncesinde belediyemizin dev ekrandan ihale tarihi ve şartları, sonrasında da ihale sonuçlarını, kimin, hangi fiyatı verdiğini de duyuracağız.

BEYAZ KAFETERYA:

Belediye’ye işi için gelen vatandaşımız kafeterya ortamında özel olarak karşılanacak, kendisine ikram edilen kahvesini-çayını içerken gerçekleştirmek istediği işlemler görevliler tarafından tamamlanarak kendisine teslim edilecek.

PENDİKKART: Öncelikli hedefimiz istihdamı arttırarak sosyal yardıma muhtaç aileleri azaltmaktır.Yardıma muhtaç aileleri rencide etmeden kendilerine Pendikkart verilecek, anlaşmalı firmalardan gönüllerince alışveriş yapabilmeleri sağlanacak. Yardımlar zenginlere değil ihtiyaç sahiplerine yapılacak.

RANTSAL DEĞİL KENTSEL DÖNÜŞÜM:

Kar Amaçlı Değil, Maliyetine Dönüşüm. Bazı çevrelere rant kapısı değil, ilçemizi daha yasanabilir ve güvenilir yapılara kavuşturmak için kentsel dönüşüm uygulayacağız.

MİLLİ GENÇLİK EVLERİ: Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, millî, manevî ve kültürel değerlere uygun yetiştirmek için Milli Gençlik evleri kuracağız.

GÜVENLİ PARKLAR: Mahallelerimizdeki parklara ve sosyal alanlara güvenlik kameraları yerleştirerek güvenli hale getireceğiz. Kameralarımız internetten de ulaşılabilir olacak. Aileler, dilerse çocuklarını bu kameralara bağlanarak cep telefonlarından ya da bilgisayarlarından izleyebilecekler.

BAYANLARA ÖZEL PROJELERİMİZ

*Hanımların fikirlerini ifade edebilecekleri, projeler, yönetime katkı sağlayabilecekleri Hanım Meclisleri oluşturacağız.

*Diyetisyen kontrolünde, bireysel programlarla sağlıklı zayıflama ve beslenme konusunda Ücretsiz Diyetisyen Hizmeti sunacağız.

* Hanımların ev ekonomisine katkı sağlamak için el emeğiyle ürettikleri ürünleri pazarlaya bilecekleri, ev ekonomisine katkı pazarları kuracağız.

* Evlilik öncesi ve sonrası, aile destek hizmetleri ile sağlıklı yuvaların kurulmasına katkı sağlayacak Huzurlu Aile Projesini uygulayacağız.

* Mahallelerimizde belediyemizin kontrolünde kreş ve anaokulları oluşturacağız

* Mahallelerimizde hanımların spor yapabilecekleri özel spor alanları oluşturacağız.

GENÇLERE ÖZEL PROJELERİMİZ.

* Mahallelerimiz’de gençlerimizin faydalanacağı ücretsiz minyatür halı sahalar oluşturacağız.

* Özellikle park alanı sınırlı olan mahallerimizde, haftanın belli günleri bir kısım sokaklar trafiğe kapatılarak ilgili alanı çocuklarımız gönüllerince oyun oynayabileceği geçici sokak parklarına dönüştüreceğiz.

* Eskiden sokaklarda keyifle oynanan misket, çivi, çukur, beştaş, seksek, yakartop, istop benzeri geleneksel sokak oyunlarının oynayabileceği parklar yapacağız.

* Çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli ve eğlenceli şekilde değerlendirmeleri, beden ve ruh sağlıklarını geliştirmeleri için yaz spor okulları açacağız.

* Güreş, futbol, basketbol gibi yaygın spor dallarının yanında badminton, bisiklet, judo, tekvando, atıcılık, okçuluk gibi alternatif spor dallarında da uluslararası platformlarda Türkiye’yi temsil edecek sporcular yetiştireceğiz.

* İlçemizde kurulu bulunan spor kulüplerine destek olmak adına hâlihazırdaki tesislerin iyileştirilmesinden yeni tesis inşaatına kadar birçok konuda yardımcı olacağız.

* Pendik’imizi Marka yapan Pendikspor’umuzu layık olduğu yerlere getirecek ve fedakar Pendikspor taraftarı gençlerimize heyecanlarını yansıtabilecekleri uygun şartları sağlayacağız.

* İlçemizde veya dışarda eğitim gören öğrencilere destek vereceğiz.

ENGELLİLERİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRMA:

Engelli vatandaşlarımızın eğitim, fiziksel çevre, rehabilitasyon, araç - gereç gereksinimleri, isdihdam gibi sorunların çözülmesini sağlayacağız.

ESNAFIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK: İlçemizde ticaretin en önemli aktörleri hiç şüphesiz ki esnaf ve sanatkârlardır. İşlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için Esnafımızla birlikte çalışacağız. Çarşıları cazibe merkezi haline getireceğiz, AVM’lerin değil esnafın arkasında duracak, yenilerinin açılmasına mani olacağız.

EMEĞİN YANINDA OLACAĞIZ:

Belediye’ye hizmet veren müteahhit ve taşeron firmalarda çalışanların yaşam standartlarının korunması için, ihale şartnamelerine “en düşük maaş açlık sınırının altında olmayacaktır” ibaresini ekleyeceğiz.

İŞ GARANTİLİ MESLEK EDİNME KURSLARI:Pendik sınırları içindeki şirketlerin personel ihtiyaçlarına göre işgarantili meslek edindirme kursları açılarak istihdam sağlanacak.

Proje Takdiminin ardından meclis üyeleri tek tek sahne çıkarılarak tanıtımı yapıldı. Farklı partilerden Saadet Partisine geçenlere rozet takdimi yapıldı.Havai Fişek gösterimi ile program son buldu.

[gallery ids="4709,4710,4711,4712,4713,4714,4715,4716,4717,4718,4719,4720,4721"]

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Son dakika! Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu!
Son dakika! Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu!
Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Ankara'da ağırladı
Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Ankara'da ağırladı
Son dakika! Beştepe'deki kritik toplantı sona erdi! Erdoğandan Alman gazetecinin sorusuna mermi gibi cevap! ''O iş artık bitti!''
Son dakika! Beştepe'deki kritik toplantı sona erdi! Erdoğandan Alman gazetecinin sorusuna mermi gibi cevap! ''O iş artık bitti!''
Fahiş fiyatla mücadele için harekete geçiliyor! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Fahiş fiyatla mücadele için harekete geçiliyor! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Çok Okunanlar
Erdoğan’ın Irak çıkarması uluslararası medyada ses getirdi! İşte tarihi adımla ilgili önemli açıklamalar...
Erdoğan’ın Irak çıkarması uluslararası medyada ses getirdi! İşte tarihi adımla ilgili önemli açıklamalar...
Son dakika! Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu!
Son dakika! Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu!
Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Ankara'da ağırladı
Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Ankara'da ağırladı
Son dakika! Adalet Bakanı Tunç'tan DEM'le ilgili önemli açıklama!
Son dakika! Adalet Bakanı Tunç'tan DEM'le ilgili önemli açıklama!
Yorumlananlar