"Bunlardan bir cacık olmaz"

Mehmet Müezzinoğlu, 7 Haziran seçimlerinin ardından muhalefet partilerinin koalisyona yönelik tutarız tavırlar sergilediğini söyledi.

"Bunlardan bir cacık olmaz"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, partisinin Tekirdağ'da düzenlediği iftar programına katıldı.

Turizm Otelcilik Lisesi bahçesinde düzenlenen yemeğin ardından konuşan Müezzinoğlu, 7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyona yönelik partilerin
tutarsız söylemlerini eleştirdi.
"MİLLETİMİZ BAKTI Kİ BUNLARDAN BİR CACIK OLMAZ"

Müezzinoğlu, "78 milyon ülke insanının sorunlarıyla ilgili oturup da proje hazırlamayan, milletin değerlerini bilmeyen, milletin değerleriyle birlikte yarınlara yürümesiyle ilgili bir derdi olmayanlar ne yazık ki akşam farklı, gece gördüğü rüyaya göre sabah farklı konuşur.

Milletimiz de bu 5 haftada bunu gördü, baktı ki bunlardan bir cacık olmaz ve yeniden şimdi milletimiz diyor ki 'herhalde yeniden erken seçim olsa benim için daha iyi olacak'. Bizi gören vatandaşlarımız diyor ki 'şu partiye oy verdim ama yanlış yapmışım. Sıkıntıyı hissetmeye başladım'. Ama biz 7 Haziran akşamı milletin verdiği mesajı samimiyetle analiz ediyoruz" şeklinde konuştu.
KOALİSYON ÇAĞRISI

Bakan Müezzinoğlu, CHP ve MHP'ye koalisyon çağrısında bulunarak Yunanistan'ı örnek gösterdi ve şunları söyledi: "Şimdi bütün buna rağmen biz diyoruz ki ey CHP, milleti merkeze alıyorsan, milletin istikrarını merkeze alıyorsan, 78 milyon ülke insanının yarınlarını bugünden daha iyi yapma derdin varsa gel oturalım. Ey MHP, 78 milyon ülke insanının yarınlarının bugünden daha iyi olması için varsa projen gel oturalım. Bu ülkenin yarınlara daha güçlü milletçe, birlik ve beraberlik içinde yürümesini istiyorsan ay yıldızlı bayrağın daha güçlü dalgalanmasını istiyorsan gel paylaşarak büyütelim. Biz bu ülkenin bu milletin Yunanistan'ın düştüğü duruma bir daha düşmesini asla istemeyiz ve biz buna asla vesile olmayız"

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡