Çuka ne demek, TDK'ya göre Çuka kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Çuka sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Çuka ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Çuka kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Çuka ne demek, TDK'ya göre Çuka kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. Çuka ne demek? Çuka TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi çuka kelimesi. Peki çuka ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre çuka nedir, çuka kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

ÇUKA NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Çuka kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre çuka kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Akdeniz, Marmara ve Karadeniz'de yaşayan tekirlerin irisi

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡