Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting meydanında ilk defa bu ifadeyi kullandı: “Ne verirsek verelim dipsiz kuyu”…

Yerel seçimelere sadece 5 gün kaldı. Bugün Cumhurbaşkanı, Aksaray’dan millete seslendi. Enflasyon ve ekonomiyle ilgili konuşan Erdoğan o ifadeleri ilk defa kullandı. Vatandaşın zorluk çektiğinin farkında olduklarını belirten Cumhurbaşkanı önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting meydanında ilk defa bu ifadeyi kullandı: “Ne verirsek verelim dipsiz kuyu”…

26 Mart Salı günü AK Parti’nin mitingi Aksaray’daydı. Recep Tayyip Erdoğan’ında katılım gösterdiği mitingde dikkat çeken mesajlar paylaşıldı.

ÖNCELİK ENFLASYONU AŞAĞI ÇEKMEK

“Milletimize sözümüzü hep yerine getirdik. 21 yıldır gece gündüz çalışıyoruz. Üretimde, büyümede tarihimizin en iyi seviyesini gördük. Savaşların, krizlerin olumsuz etkilerini göğüslüyoruz. Can yakan enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığı ile boğuşuyoruz. Tüm emeklilerimize bir defaya mahsus 5 bin lira ödeme yaptık.

ekran-resmi-2024-03-26-20-16-26.png

Yılbaşında emeklilerimizin ve çalışanlarımızın maaşlarını yüzde 50 oranında artırdık. Emeklilerimizin ikramiyelerinde de aynı şekilde yüzde 50 artışa gittik. Son olarak, banka promosyon ödemelerini 8 ilâ 12 bin lira arasına yükselttik.

Yılın ikinci yarısında enflasyonun düşmesi ile elimiz rahatlayacak. Öncelik enflasyonu düşürmek. Enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor. Alım gücündeki düşüşü telafi için adımlar atıyoruz.”

EKONOMİYİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

“Ekonomimizi daha da güçlendireceğiz. Aile yapımıza sıkı sıkıya sahip çıkacağız. Medeniyet mirasımıza daha sıkı sahip çıkacağız. Hep ileri gideceğiz, büyüyeceğiz. Önümüzdeki asrı kendi çağımız yapmakta kararlıyız.”

1
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
1 Yorum