Damla Çikolatalı Kurabiye tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Damla Çikolatalı Kurabiye nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Damla Çikolatalı Kurabiye tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Damla Çikolatalı Kurabiye nasıl hazırlanır, Damla Çikolatalı Kurabiye yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

DAMLA ÇİKOLATALI KOLAY KURABİYE için Malzemeler:

2 yumurta 1 fincan süt 1 fincan zeytinyagi 2 fincan toz şeker Kabartma tozu Alabildiğince un Damla çikolata

DAMLA ÇİKOLATALI KOLAY KURABİYE Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Yumurta ve şekeri çırpın ve diğer malzemeleri de ekleyin, kivama gelinceye kadar yogurun.. elinize yapismayacak kivama gelmeli.. elinizle yuvarlaklar haline getirip damla çikolata dolu bir kaseye batırıp yaglanmis tepsiye dizin.. 180  derece firinda pişirin.. Afiyet olsun..

Damla Çikolatalı Kurabiye 2. tarif
Damla Çikolatalı Kurabiye için Malzemeler:

1  paket oda sıcaklığında margarin 1 bardak pudra şekeri 3 bardak un 2fincan kuru üzüm 3fincan damla çikolata 1  paket kabartma tozu 1  paket  vanilya

Damla Çikolatalı Kurabiye Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Margarini derin bir kaba alın; pudra şekeri ve  vanilya ile yoğurun. Azar azar unu ve kabartma tozunu ekleyip tekrar yoğurun bir yandan da çikolata ve üzümü de katın. Malzeme birbirine karışsın. Fırın tepsisi üzerine fırın kağıdı yayın, hamurdan iri parçalar alıp elinizde yuvarlayın ve yassılaştırarak kağıt üzerine dizin. 170 derecede 20 dk pişirin, soğuk olarak servise sunun.

tarifi.jpgtarifi-9.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡