Dekagram ne demek, TDK'ya göre Dekagram kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Dekagram sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Dekagram ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Dekagram kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Dekagram ne demek, TDK'ya göre Dekagram kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Dekagram ne demek? Dekagram TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi dekagram kelimesi. Peki dekagram ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre dekagram nedir, dekagram kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

DEKAGRAM NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Dekagram kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Dekagram kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre dekagram kelimesi anlamı şu şekildedir:

- On gram ağırlığında bir ölçü birimi

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡