DGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak, 2017 DGS Sonuçları

2017 DGS sınavı yapıldı. Dikey Geçiş Sınavı, Çıkmış DGS soruları neler?. DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2017 DGS sonuçları açıklandı mı?

DGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak, 2017 DGS Sonuçları

2017 yılı Dikey Geçiş Sınavı uygulandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2017 yılı Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonrası adaylar sınav soruları ile cevap anahtarını ve sonuçları beklemeye koyuldular. ÖSYM takvimine göre 2017 DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS’nin açıklanacağı tarih ÖSYM tarafından belli oldu mu? Kaynak: 2017 DGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak - ÖSYM Açıklama Yaptı Mı 
ÖSYM tarafından resmi bir açıklama gelmemesine karşın 2017 DGS sonuçlarının Ağustos ayı içerisinde açıklanması bekleniyor

wrkvv5opvkarfauew4dm8a.jpg

DGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
İki yıllık ön lisans programlarından mezun olan adayların lisans programlarına geçiş yapmak için katılım sağladığı Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için sonuçların ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan takvime göre, 2017 DGS sonuçları 29 Ağustos 2017 tarihinde adayların erşimine açılacak.

DGS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Adaylar, sınav sonuçlarının açıklandığını belirten duyurunun ardından ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemine T.C. Kimlik Numarası ve Aday Şifresi ile giriş yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilecekler.
Bilindiği üzere Pazar günü sınava katılan adaylara 60 sözel ve 60 sayısal olmak üzere toplam 120 soru soruldu. Sorulan zorlu sorulara yanıt veren adaylar, şimdi 4 yıllık lisans programlarına geçiş yapmak için tercih yapacak. Tercih işlemleri, DGS sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM sistemi üzerinden yapılacak.

DGS ÇIKMIŞ SORULAR İÇİN TIKLAYINIZ

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡