Diyorit ne demek, TDK'ya göre Diyorit kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Diyorit nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Diyorit ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Diyorit kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Diyorit ne demek, TDK'ya göre Diyorit kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Diyorit ne demek? Diyorit TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi diyorit kelimesi. Peki diyorit ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre diyorit nedir, diyorit kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

DİYORİT NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Diyorit kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Diyorit kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre diyorit kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Özellikle plajiyoklazdan oluşan, saydam, üstü tanecikli derinlik kayacı

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡