Dömivole ne demek, TDK'ya göre Dömivole kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Dömivole sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Dömivole ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Dömivole kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Dömivole ne demek, TDK'ya göre Dömivole kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Dömivole ne demek? Dömivole TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi dömivole kelimesi. Peki dömivole ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre dömivole nedir, dömivole kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

DÖMİVOLE NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Dömivole kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Dömivole kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre dömivole kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Futbolda topun yere vurup sektiği anda, ayakla yapılan vuruş

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡