Egosantrik ne demek, TDK'ya göre Egosantrik kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük hayatımızda duyduğumuz kelimelerin manasını merak ederiz. Egosantrik duyduğumuz bu kelimelerdendir. Egosantrik ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Egosantrik kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi hazırladık.

Egosantrik ne demek, TDK'ya göre Egosantrik kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Egosantrik ne demek? Egosantrik TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi egosantrik kelimesi. Peki egosantrik ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre egosantrik nedir, egosantrik kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

EGOSANTRİK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Egosantrik kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Egosantrik kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre egosantrik kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Beniçincilik yanlısı

EGOSANTRİK CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Kendi kafanızda ve kuruntunuzda yarattığınız egosantrik kişiliğinizden burada kurtulurdunuz.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡