Erdoğan açıkladı: İş Bankası hazineye devredilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır. Parlamento, bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır" açıklamalarında bulundu. Erdoğan'ın İş Bankası çıkışından sonra bankanın hisseleri değer kaybetti.

Erdoğan açıkladı: İş Bankası hazineye devredilecek

İş Bankası hisseleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır. Parlamento, bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır" açıklamalarının ardından değer kaybetti.

AK Parti'nin bugünkü meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İş Bankası'ndaki CHP hisselerinin Hazine'ye devredilmesini yeniden gündeme getirdi.

Erdoğan açıkladı: İş Bankası hazineye devredilecek

İŞ BANKASI HİSSELERİ DÜŞTÜ

Erdoğan'ın İş Bankası açıklaması öncesi yüzde 2'nin üzerinde artışla 5,87 seviyesinden işlem gören banka hisseleri açıklama sonrası yüzde 5'e yakın düşüşle 5,50 civarında yer alıyor.

Erdoğan İş Bankası hakkında ne söyledi?

"Gazi Mustafa Kemal'in İş Bankası'nı CHP'ye değil Hazine'ye tahsisi vardır. Bu İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır Allah'ın izniyle. Bu parlamento bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır. Milletin hazinesine İş Bankası oradaki hissesi ile yüzde 28 yine devredilecektir. Milletin malı."

Erdoğan açıkladı: İş Bankası hazineye devredilecek


ERDOĞAN: GEREKİRSE GIDA FİYATLARINA AYAR ÇEKECEĞİZ

Erdoğan, "İş Bankası Allah'ın izniyle Hazine'nin malı olacaktır. Bu parlamento, bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır. Niye? Milletin malı, Hazine'nin malı" açıklamasında bulundu.
Erdoğan'ın ifadelerinin ardından güne yükselişle başlayan İş Bankası hisseleri değer kaybetti.

İş Bankası'nın saat 12.05'te 5.95 TL olan hisse fiyatı saat 12.20'de 5.90 TL'ye, 12.53'te 5.59'a düştü.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡