Erdoğan Şenay Kimdir | Erdoğan Şenay Neden Öldü

Erdoğan Şenay kimdir, ne iş yapar? Erdoğan Şenay neden vefat etti? Erdoğan Şenay'ın hastalığı neydi? Erdoğan Şenay kalp krizi mi geçirdi? İşte detaylar ve daha fazlası..

Erdoğan Şenay Kimdir | Erdoğan Şenay Neden Öldü

Türk spor basınının duayenlerinden, spor yazarlarından Erdoğan Şenay hayatını kaybetti.Milliyet Gazetesi Spor Servisi eski yazarlarından Erdoğan Şenay hayata gözlerini yumdu.

Şenay'ın vefat haberi spor ve iş dünyasında büyük üzüntüye yol açtı. Erdoğan Şenay'ın cenazesinin pazar günü toprağa verileceği bildirildi.

Merhum Şenay'ın cenazesi, pazar günü (yarın) Teşvikiye Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazınının ardından Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecek.
Erdoğan Şenay kimdir?

1938 yılında İstanbul'da doğan Erdoğan Şenay, Çapa Kulübü'nde futbol oynadı ve yine aynı kulüpte yöneticilik yaptı. Daha sonra spor yazarlığına adım atan Şenay, ilk olarak Tercüman Gazetesi'nde yazılar yazdı. Farklı tarzıyla dikkat çeken Erdoğan Şenay, Hürriyet ve Milliyet gazetelerinde de uzun yıllar görev yaptı. Türkiye Spor Yazarları onur üyesi olan Şenay, Futbol Federasyonu'nda da etkin görevlerde bulundu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡