Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları Yeni Eğitim Öğretim Yılına Coşkuyla Başladı

Bünyesinde iki anaokulu, bir ilkokul, bir ortaokul, bir Anadolu Lisesi, bir Denizcilik Meslek Lisesi, bir Sağlık Meslek Lisesi, bir Gemi Adamı Yetiştirme Kursu bulunan Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılına (...)

Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları Yeni Eğitim Öğretim Yılına Coşkuyla Başladı

Bünyesinde iki anaokulu, bir ilkokul, bir ortaokul, bir Anadolu Lisesi, bir Denizcilik Meslek Lisesi, bir Sağlık Meslek Lisesi, bir Gemi Adamı Yetiştirme Kursu bulunan Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılına Kartal – Yakacık Yerleşkesi ve Pendik – Tavşantepe kampüsünde eğitim öğretime büyük bir coşku ile başladı.  

Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları’nın kurucusu Vedat Eryetiş yaptığı konuşmada kendisinin de Almanca d.jpgöğretmeni olduğunu bu nedenle Anadolu lisemizin önünde hazırlık sınıfı bulunan ve dört ayrı yabancı dilde (İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Rusça) eğitim verildiğini, Yurt dışı eğitim projesi ile öğrencilerimizin dil gelişimlerinin desteklendiğini, Kanada ülkesi ile yapılan eğitim işbirliği protokolü ile çift diploma haklarının bulunduğunu ifade etti.
“Okullarımızın doluluk oranının her geçen gün artıyor. Bizi tercih eden öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Kayıtlarımız halen devam ediyor. Yeni kayıt ve ara sınıflarda kalan az bir kontenjana belli sayıda BURSLU öğrenci almaya devam ediyoruz. Okullarımız Milli Eğitim Bakanlığı EĞİTİM ÜCRETİ DESTEKLİ okullar kapsamındadır. “ dedi.

Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ertan Oral açılışta yaptığı konuşmada öğrencilerin akademik eğitimlerinde anasınıfından lise son sınıfa kadar sarmal bir eğitim verildiğini, bilgilerin üst üste konularak öğrenci merkezli eğitim anlayışı ile okuyan, soran, araştıran, sorgulayan, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, kişisel gelişim anlamında olumlu davranışlar kazanan bir eğitim olgusu içerisinde öğrencilerimizi hayata ve başarılı bir şekilde üst öğrenime hazırlayan bir anlayışla eğitim ve öğretim hizmetleri verdiklerini ifade etti.

Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları Genel Eğitim Koordinatörü Zeki KAYHAN, velilere ve öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada;

Çağımızın bilgi çağı olduğunu, bilginin ve teknolojinin insan hayatında vazgeçilmez olduğunu, gelişmiş ülkelerdeki rekabetin bilgi temelli olduğunun bilinci içerisinde çocuklarımızın geleceğini şekillendirirken öncelikli iki konu üzerinde durduklarını;

ghy.jpgBirincisi; Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nde iyi bir vatandaş iyi bir yurttaş olmak adına öğrencilerimizin kendisi, ailesi ve içinde bulunduğu topluma yararlı olabilmeleri, toplumun değer yargılarına ters düşmeyen, saygıyı, hoşgörüyü, anlayışı esas alan, milli ve manevi duygularla bezenmiş, sağlam bir kişilikle çağın gerektirdiği bilgi birikimini sağlayan, girişimci ruha sahip, lider özellik taşıyan ve geleceğe ait hedefleri olan bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Genel Eğitim Koordinatörü Zeki Kayhan eğitim adına okullarımızda;
Çağdaş bir yönetim anlayışıyla, Deneyimli, uzman akademik kadrosu ile ileri düzeyde akademik eğitim verdiklerini; bu eğitimi, donanımlı fizik- kimya- biyoloji laboratuvarlarında bilimsel projeler yaparak, yaşayarak öğrenme modelini esas aldıklarını, biyoloji derslerinin canlılar ile ilgili ünitelerinde Hayvanat bahçesinde, botanik parklarda araştırma ve gözleme dayalı derslerin yapıldığını, ileri düzeyde İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Rusça dillerinde yabancı uyruklu öğretmenlerle eğitim verildiğini

dsag.jpg
ZEKİ KAYHAN Ayrıca; Avrupa birliği projelerinin geliştirildiğini, her yıl yurtdışı öğrenci değişimi projesi uyguladıklarını, ulusal ve uluslararası bilim yarışmalarında katılım sağladıklarını, her yıl matematik olimpiyatları düzenlediklerini, sosyal sorumluluk projeleri ile öğrencilerimizin gelişmelerine katkı sunduklarını ve daha önemlisi 9. Sınıftan itibaren tüm öğrencilerin (ÜHAP) Üniversiteye Hazırlık Programı uyguladıklarını ve bu nedenle Cumartesi günleri de eğitime devam ettiklerini söyledi.

dsadavg.jpg

f.jpgBununla birlikte;
Diğer taraftan Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı’nca onaylı Pendik Halk Eğitim merkezi işbirliğinde İşaret Dili Eğitimi verildiğini ve sertifikalandırıldığını, öğrencilerimizi mezuniyetleri ile birlikte DİPLOMA’nın yanı sıra ekinde SERTİFİKA aldıklarını, İngilizcenin yanı sıra tıbbi literatürde ALMANCA ek yabancı dil eğitimi verildiğini, yine aynı şekilde öğrencilerimiz bölgemizde yer alan önemli sağlık kuruluşlarında meslek dersleri öğretmenleri nezaretinde uygulama/ beceri eğitimleri ile mesleğe hazırlanırken aynı zamanda 9.sınıftan itibaren hafta sonu okul kursları ile üst öğrenime hazırladıklarını, donanımlı laboratuvarlarda her bir öğrencinin alan ve dallarına göre mesleği gelişim ve yeterliliklerinin sağlandığını sözlerine ekledi.

Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Türkiye’nin ilk ve tek özel ANADOLU DENİZCİLİK MESLEK LİSE’mizde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca belirlenen standartlara uygun laboratuvarlar ve Simülatörler de uygulamalı eğitim, bazı derslerin İstanbul Teknik Üniversitesinde verilmesi son sınıfta gemilerde staj imkânı yine üniversiteye hazırlık ilave olarak denizcilik literatürü İngilizcesi denizcilik alanında GÜVERTE/KAPTANLIK eğitimleri verilmekte olup gençlerimizi tatminkâr ücretlerle hem iş ve çalışma hayatına hem de üst öğrenime hazırlamanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi.        

gt.jpg  

28 Eylül’de gerçekleşen okulların açılış töreninde Genel Eğitim Koordinatörü Zeki Kayhan 2015-2016 Eğitim – Öğretim Yılının başta ülkemize, milletimize, saygı değer velilerimize, sevgili öğrencilerimize ve bütün idareci öğretmen ve eğitim çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diler, başarı ve mutlu bir yıl olması dileğiyle ilk zili çalıyoruz dedi.

sdfghg.jpg

    Üç tarafı denizlerle kaplı güzel ülkemizde geleceğin Denizcileri donanımlı bir şekilde Özel Eryetiş Reis Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’nde yetişiyor.

gfgrt.jpg

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Seçimi Kaybeden Hakan Peker Sessizliğini Bozdu: Defteri Henüz Kapatmadı mı?
Seçimi Kaybeden Hakan Peker Sessizliğini Bozdu: Defteri Henüz Kapatmadı mı?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Alman vatandaşlığı yasası kıymetli bir adım”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Alman vatandaşlığı yasası kıymetli bir adım”
Amerika sözünden vazgeçmiyor: 1915 olaylarına tekrardan “soykırım” dedi…
Amerika sözünden vazgeçmiyor: 1915 olaylarına tekrardan “soykırım” dedi…
IMF, Bitcoin ve kripto paralar için devreye girmeye başlıyor: İşte merak edilenler…
IMF, Bitcoin ve kripto paralar için devreye girmeye başlıyor: İşte merak edilenler…
Çok Okunanlar
Son dakika! Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu!
Son dakika! Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu!
Erdoğan’ın Irak çıkarması uluslararası medyada ses getirdi! İşte tarihi adımla ilgili önemli açıklamalar...
Erdoğan’ın Irak çıkarması uluslararası medyada ses getirdi! İşte tarihi adımla ilgili önemli açıklamalar...
Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Ankara'da ağırladı
Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Ankara'da ağırladı
Son dakika! Adalet Bakanı Tunç'tan DEM'le ilgili önemli açıklama!
Son dakika! Adalet Bakanı Tunç'tan DEM'le ilgili önemli açıklama!
Yorumlananlar