Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde çile bitiyor

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapılan çalışmalar bugün saat 16.30'da tamamlanacak. Köprüde Serbest Geçiş Sistemi'ne geçilecek.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde çile bitiyor

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülüp ihale edilen proje kapsamında bir süre önce dört gişe kapatılarak bu bölüme, sürücülerin şerit değiştirmeden geçiş yapmalarını ve OGS ya da HGS kullanan sürücülerin aynı yolu kullanmasına olanak sağlayacak konstrüksiyonlar yerleştirilmişti. Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi adı verilen uygulama kapsamında yapılan konstrüksiyonlara OGS ve HGS algılayıcılar yerleştirilmişti.

ÇALIŞMALAR BUGÜN TAMAMLANIYOR

8 Şubat Pazar günü bitmesi planlanan ve 25 Ocak tarihinde başlayan 4 gişeyi kaldırma çalışmaları bugün saat 16.30 itibariyle tamamlanıyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 25 Ocak 2015'te Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki ücret toplama sisteminde başlatılan çalışmaların tamamlandığını ve son rötuşların ardından köprüdeki trafik akışının bugün saat 16.30'dan itibaren normale döneceğini açıkladı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡