Galatasaray gol oldu yağdı! GS - GB 6-0 MAÇ SONUCU

Süper Lig’in 18. haftasında karşı karşıya gelen Galatasaray - Gençlerbirliği maçının galibi Sarı-kırmızılı takım oldu. Sahasında Gençlerbirliği’ni 6-0 mağlup eden Galatasaray, bu sezonki en farklı galibiyetini elde etti.

Galatasaray gol oldu yağdı! GS - GB 6-0 MAÇ SONUCU

Mücadeleye golle başlayan Galatasaray 27. saniyede Diagne ile ilk golünü kaydetti. Bu sezon Süper Lig'in en erken golünü atan sarı kırmızılılar ilk yarıyı da 4-0 önde tamamladı. Cimbom ikinci yarıda da 2 golle müsabakayı 6-0 ile kapattı. Belhanda'nın hat-trick yaptığı maç büyük heyecanla izlendi.

Galatasaray bu maçla birlikte bu sezonki en farklı galibiyetini elde etti. Sarı-kırmızılılar bu sezon daha önce Çaykur Rizespor’u deplasmanda 4-0 mağlup etmişti.

Galatasaray - Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup etti

2 YIL SONRA YENİDEN 

Süper Lig’de 2018-2019 sezonunun 18. haftasında 19 Ocak 2019 tarihinde sahasında MKE Ankaragücü'nü 6-0 mağlup eden Galatasaray, yaklaşık 2 yıl sonra bir başka Ankara ekibini aynı skorla yendi.

GENÇLERBİRLİĞİ'NE YİNE PUAN YOK

Galatasaray, Gençlerbirliği ile sahasında oynadığı son 7 maçı da kazandı. 

Sarı-kırmızılı ekip, başkent temsilcisini lig tarihinde 49. kez ağırladı. Bu müsabakaların 34'ünü kazanan Galatasaray, rakibine sadece 7 kez yenildi. İki takım arasındaki 8 maç da beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın attığı 102 gole Gençlerbirliği 44 golle karşılık verebildi. 

Sarı-kırmızılı ekip, İstanbul'da ağırladığı kırmızı-siyahlı takımı üst üste 7. maçta da evine puansız gönderdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡