Gerze Tavuğu ne demek, TDK'ya göre Gerze Tavuğu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük hayatımızda duyduğumuz kelimelerin manasını merak ederiz. Gerze Tavuğu duyduğumuz bu kelimelerdendir. Gerze Tavuğu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Gerze Tavuğu kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi hazırladık.

Gerze Tavuğu ne demek, TDK'ya göre Gerze Tavuğu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gün içinde duyduğumuz bazı kelimelerin anlamını bilmediğimiz zaman yaptığımız ilk işlerden biri internet mecrasının geniş bilgi ağından faydalanmaktır. Bu kapsamda bilgi sahibi olmak isteyenler için Gerze Tavuğu ne demek? Gerze Tavuğu TDK sözlük anlamı ne demektir? sorularının yanıtları ve daha fazlası haberimizde.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi Gerze tavuğu kelimesi. Peki Gerze tavuğu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Gerze tavuğu nedir, Gerze tavuğu kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

GERZE TAVUĞU NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Gerze tavuğu kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre Gerze tavuğu kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Karadeniz bölgesinin genellikle siyah renkli ibikleri boynuz biçiminde çatallı, yerli bir tavuk ırkı

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡