Gestapo ne demek, TDK'ya göre Gestapo kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Geçmiş olay gelişmelerden esinlenerek adlandırılmış bazı kelimeler vardır. Gestapo karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Gestapo ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Gestapo kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Gestapo ne demek, TDK'ya göre Gestapo kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Gestapo ne demek? Gestapo TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi gestapo kelimesi. Peki gestapo ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre gestapo nedir, gestapo kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

GESTAPO NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Gestapo kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Gestapo kelimesi Almanca kökenlidir.

TDK'ya göre gestapo kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Almanya'da Hitler döneminde kurulan gizli, siyasi polis örgütü

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡