Hüsnüteveccüh ne demek, TDK'ya göre Hüsnüteveccüh kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Hüsnüteveccüh sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Hüsnüteveccüh ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Hüsnüteveccüh kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Hüsnüteveccüh ne demek, TDK'ya göre Hüsnüteveccüh kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. Hüsnüteveccüh ne demek? Hüsnüteveccüh TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi hüsnüteveccüh kelimesi. Peki hüsnüteveccüh ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre hüsnüteveccüh nedir, hüsnüteveccüh kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

HÜSNÜTEVECCÜH NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Hüsnüteveccüh kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Hüsnüteveccüh kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre hüsnüteveccüh kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Sevgi ve saygıyla yakınlık gösterme

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡