İntihabat ne demek, TDK'ya göre İntihabat kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Geçmiş olay gelişmelerden esinlenerek adlandırılmış bazı kelimeler vardır. İntihabat karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. İntihabat ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? İntihabat kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

İntihabat ne demek, TDK'ya göre İntihabat kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. İntihabat ne demek? İntihabat TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi intihabat kelimesi. Peki intihabat ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre intihabat nedir, intihabat kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

İNTİHABAT NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

İntihabat kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
İntihabat kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre intihabat kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Seçimler

İNTİHABAT CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Bizim düşünülecek daha mühim şeylerimiz var. İntihabat yaklaşıyor.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡