İstika ne demek, TDK'ya göre İstika kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Televizyon izlerken bazen tv yorumcuları hiç duymadığımız bir kelime kullanır ve bu kelimenin anlamını merak ederiz. İstika nadiren de olsa duyduğumuz bu kelimelerdendir. İstika ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? İstika kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

İstika ne demek, TDK'ya göre İstika kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki İstika ne demek? İstika TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi istika kelimesi. Peki istika ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre istika nedir, istika kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

İSTİKA NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

İstika kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
İstika kelimesi İtalyanca kökenlidir.

TDK'ya göre istika kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Ayakkabıların altını parlatmak için kunduracıların kullandığı kemik, isteka

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

11
1
0
0
0
0
118
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡