Kadir Şeker'in tahliyesine itirazlar devam ediyor! Müşteki avukat, Şeker'in yeniden tutuklanması talebinde bulundu!

Kadir Şeker'in tahliye edilerek tutuksuz yargılanmasından sonra itirazlar gelmeye devam ediyor. Müşteki avukat Metehan Uluman da, Kadir Şeker'in tekrar tutuklanması talebinde bulundu.

Kadir Şeker'in tahliyesine itirazlar devam ediyor! Müşteki avukat, Şeker'in yeniden tutuklanması talebinde bulundu!

5 Şubat 2020'de, Konya Selçuklu'da şiddet gördüğünü sandığı bir kadını korumak için tartışmaya dahil olan Kadir Şeker, Özgür Duran ile boğuşmuştu. Boğuşmanın şiddetlenmesiyle Duran'ı bıçakla yaralayan Şeker, hastaneye kaldırılan Duran'ın ölümüne neden olmuştu. Duran'ın vefatının ardından "Kasten öldürme" suçuyla yargılanan Kadir Şeker, müebbet hapse çarptırılmıştı. Daha sonra müebbet hapis cezası "Haksız tahrik" ve "İyi hal" indirimleri alarak 12 yıl 6 aya kadar indirilmişti.

YENİDEN TUTUKLANMASI TALEP EDİLDİ

5 Temmuz'da, Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından bir kez daha yargılanan Kadir Şeker'in cezası 10 yıl 10 aya indirilmişti. Son yargılanmasıyla birlikte tutuksuz olarak yargılanmasına karar verilen Kadir Şeker'in kararına dair itirazlar gelmeye devam ediliyor.

Metehan Uluman adlı müşteki avukat, Kadir Şeker'in tahliye olarak tutuksuz yargılanmasna itirazda bulundu. Uluman, 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dilekçe sunarak Şeker'in yeniden tutuklanmasını talep etti.

3
2
1
1
2
1
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN