Kalite ve Moda, En Uygun Fiyata Purpura Violeta’da

Purpura Violeta genç bayan giyimindeki tecrübesini yakın bir zaman da elektronik ticaret ortamına taşıdı.

Kalite ve Moda, En Uygun Fiyata Purpura Violeta’da

Purpura Violeta  genç bayan giyimindeki tecrübesini yakın bir zaman da elektronik ticaret ortamına taşıdı. Genç girişimci Furkan Kaya ve eşi Tuğba Yaman Kaya’nın kurduğu Purpura Violeta markası  genç bayanların gözdesi oldu.

Ürünleri ile beğeni kazandı, haklı bir hayran kitlesi oluşturdu. İnstagram sayfası kısa bir süre içinde www.instagram.com/purpura.violeta 200bin kişi sınırını geçince şirket elektronik ticarete atılma ve ürünlerini  www.purpuravioleta.com sayfası üzerinden tüm Türkiye’ye ulaştırma kararı almıştı. Titiz bir teknoloji alt yapısı oluşturdu ve uzman çalışanlar işe aldı. Kurumsal bakış açışı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan çalışmalar yaptı. Firma elektronik ticarette güvenilir ve uygun fiyatlı bir yer edindi. İnternet sitesinde ürün çeşitleri hızla çoğalttı, ürün çeşitlerini sürekli güncelledi. Müşteri görüşleri doğrultusunda ürünler seçti.

Markanın altında hem aradığınız şıklık, hem de uygun fiyatlar mevcut. Değişen bayan modasına yeni ürünlerle hızla adapte olan firma ürün çeşitliliğini her zaman koruyor. İnstagram sayfası için ürettiği özel içeriklerle moda severlerin beğenisini kazanıyor. Modayı seven genç bayanların muhakkak takip etmesi gereken bir instagram sayfası. Sayfayı takip edenler yeni ürünleri bolca görme şansı elde ediyor. Elektronik ticarete hızlı başlayan firma “Kalite ve Moda, En Uygun Fiyata” sloganı ile büyük başarılar yakaladı.

Pendik 19 Mayıs caddesindeki fiziki mağazası dışında elektronik satış için kurulan ofisinden tüm teknoloji severlere ürünlerini ulaştırdı. Ayrıca yeni kurulan stüdyosu ile moda çekimlerini kendi yapmaya başladı.Yeni açılan youtube kanalı için moda konulu içerikler üretmeye başladı. İnternetin her kısmından moda severlere ulaşan bir firma.

Bayan giyimi konusunda özel üretilen ürünlerle çeşitliliğini artıran firma hala fiyat uygunluğunu korumayı başarıyor. Genç çalışan kadrosu, hem dinamik, hem de modayı yakından takip ediyor. Çalışanlar genç olunca ürünlerde genç bayanlara yönelik oluyor.Ürünler büyük titizlikle ve güncel modaya uygun bir şekilde seçilip üretiliyor. Müşteri beğenisi ve memnuniyeti hep ön planda tutuluyor. Purpura Violeta markasını gelecek yıllarda moda dünyasında daha çok duyacağımıza eminiz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

www.instagram.com/purpura.violeta
www.purpuravioleta.com

dsc_0015.jpgdsc_0007.jpg

Kalite ve Moda, En Uygun Fiyata PurpuraVioleta’da

Kalite ve Moda, En Uygun Fiyata PurpuraVioleta’da

Kalite ve Moda, En Uygun Fiyata PurpuraVioleta’daKalite ve Moda, En Uygun Fiyata PurpuraVioleta’daKalite ve Moda, En Uygun Fiyata PurpuraVioleta’daKalite ve Moda, En Uygun Fiyata PurpuraVioleta’daKalite ve Moda, En Uygun Fiyata PurpuraVioleta’daKalite ve Moda, En Uygun Fiyata PurpuraVioleta’da

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡