Kamyon Faresi ne demek, TDK'ya göre Kamyon Faresi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımız boyunca çok farklı kelimelerle karşılaşmakta ve anlamını araştırmaktayız. Kamyon Faresi karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Kamyon Faresi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Kamyon Faresi kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Kamyon Faresi ne demek, TDK'ya göre Kamyon Faresi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Kamyon Faresi ne demek? Kamyon Faresi TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi kamyon faresi kelimesi. Peki kamyon faresi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre kamyon faresi nedir, kamyon faresi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KAMYON FARESİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Kamyon faresi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre kamyon faresi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yük taşıyan kamyonlarda saklanıp fırsatını bulduğunda mal çalan kimse

KAMYON FARESİ CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Kamyon farelerinin, kamyonlara şehir dışında bindiğinde inat ediyor musun hâlâ?

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡