Kara Kaplı Kitap ne demek, TDK'ya göre Kara Kaplı Kitap kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Kara Kaplı Kitap sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Kara Kaplı Kitap ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Kara Kaplı Kitap kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Kara Kaplı Kitap ne demek, TDK'ya göre Kara Kaplı Kitap kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gün içinde duyduğumuz bazı kelimelerin anlamını bilmediğimiz zaman yaptığımız ilk işlerden biri internet mecrasının geniş bilgi ağından faydalanmaktır. Bu kapsamda bilgi sahibi olmak isteyenler için Kara Kaplı Kitap ne demek? Kara Kaplı Kitap TDK sözlük anlamı ne demektir? sorularının yanıtları ve daha fazlası haberimizde.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi kara kaplı kitap kelimesi. Peki kara kaplı kitap ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre kara kaplı kitap nedir, kara kaplı kitap kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KARA KAPLI KİTAP NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Kara kaplı kitap kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre kara kaplı kitap kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Çıkar sağlamak için yasa dışı işlerin yapılmasında yol gösteren yöntemler bütünü
- Kadıların hüküm vermek için baktıkları kitap

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡