Kastamonu Günleri'nin en çok ilgi gören standı: Okyanus Park

Maltepe Sahili Etkinlik alanında 10’uncusu düzenlenen “İstanbul’da Kastamonu Günleri” fuarına Kalite Grup İnşaat güvencesiyle Pendik Güllübağlar’da yükselen OkyanusPark projesi fuarın en çok ziyaret edilen noktalarından birisi oldu.

Kastamonu Günleri'nin en çok ilgi gören standı: Okyanus Park

Maltepe Sahili Etkinlik alanında 10’uncusu düzenlenen  “İstanbul’da Kastamonu Günleri” fuarına Kalite Grup İnşaat güvencesiyle Pendik Güllübağlar’da yükselen OkyanusPark projesi  fuarın en çok ziyaret edilen noktalarından birisi oldu.

‘Geç Kalma Erken Gel’ sloganıyla, 2010 yılından bu yana faaliyet gösterdiği inşaat sektöründe, Gebze’de hayata geçirdiği Yıldız Park projesiyle emlak dünyasına adını duyuran Kalite Grup İnşaat, fuarda son projesi Okyanus Park’ı maketlerle sergiledi.

İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen vatandaşlar projeler hakkında Kalite Grup inşaat satış temsilcilerinden bilgi alırken, çok sayıda kişi de, projeyi yerinde görmek ve daha ayrıntılı bilgi almak üzere hazırlanan formları doldurarak ‘ön talep’ gerçekleştirdiler.

img_0060.jpg

Kalite Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Danacı; “Kalite grup inşaat olarak, fuarın en dikkat çeken stantlarından birisi olduk. Dört gün boyunca standımız Kastamonulu hemşehrilerimiz ve siyasetçilerimiz tarafından ilgi görmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti.  Projelerimizde, bir yaşam mekanında insanın duyduğu tüm ihtiyaçları karşılayabilmesine dikkat ediyoruz ve yaşam mekanını buna göre şekillendiriyoruz." Diye konuştu.

Fuarımız boyunca çok sayıda da ön kayıt adıklarını söyleyen Danacı,  Projemizin beğenildiğini görmenin mutluluğu yaşadıklarını dile getirdi. - Haber: Yusuf SARAY

img_0040-001.jpg

108 daire ve 5 iş yerinden oluşan Okyanus Park projesi  konumuyla da dikkat çekiyor.  Hastane ve yeni yapılacak metro istasyonuna: 700metre, Sabiha Gökçen Havalimanına 1km, İlkokul ve ortaokullara 100 Metre mesafede yer alıyor.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Tarık Buğra Lisesi Önü Okyanus Park Konutları

OKYANUS PARK SATIŞ OFİSİ :

(0216) 392-37 37

Turgut DANACI : 0532 264 83 75

Ali DANACI : 0545 535 12 22

EMAIL: [email protected]

img_0034.jpg

img_9995.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡