Kendisine zarar vermesin diye kafese kapatılmıştı! Engelli Hafize Bakır feci şekilde can verdi!

Antalya'da meydana gelen olayda, zihinsel engelli olduğu öğrenilen ve kendisine zarar verdiği gerekçesiyle kafese kapatılan 26 yaşındaki Hafize Bakır, kafasının kafes telleri arasında sıkışması sonucu hayatını kaybetti.

Kendisine zarar vermesin diye kafese kapatılmıştı! Engelli Hafize Bakır feci şekilde can verdi!

Antalya, Manavgat'ta bulunan Ulukapı Mahallesi'nde anne ve babasıyla birlikte ikamet eden 26 yaşındaki zihinsel engelli Hafize Bakır, kapatıldığı kafeste babası ve komşuları tarafından ölü bulundu. Acılı baba, kızını, yaptırdıkları kafesin üst kısmına başı demirlerin arasında sıkışarak can vermiş halde görünce sinir krizi geçirdi. 

3 yaşındayken bir rahatsızlık geçirerek kalan yaşamına zihinsel engelli olarak devam eden  Hafize Bakır’ın cenazesi Jandarma Olay Yeri inceleme ekibi, Adi Tabip ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

"BU AİLE, KIZLARI İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI"

Komşular, Bakır'ın bazı geceler sabahlara kadar bağırdığını, kendisine ve etrafına zarar verdiğini belirterek, anne babasının kendisiyle en iyi şekilde ilgilendiklerini, el bebek gül bebek teskin ettiklerini belirterek,“Allah var. Anne-babası bir kez bile of demedi. Kızlarıyla en iyi şekilde ilgilendi. El bebek gül bebek onu teskin etti. Kız kardeşi ve eniştesi de her gün gelip onunla ilgilendi. Sürekli kendisine zarar verip evin penceresinden ve balkonundan atladığı için evin balkonunu penceresini perde ile kapattılar.

Kendisine daha fazla zarar vermemesi için de evin bir odasına kafes yaptırdılar. Kafesin kapısı açık oluyordu. Ama ilacını almadığı zamanlarda kendisine zarar vermemesi için kafesin kapısını kapatıyorlardı. Bu aile kızları için elinden geleni yaptı. Biz buna şahidiz.” şeklinde konuştu.

0
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡