Kölemen ne demek, TDK'ya göre Kölemen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Daha önce duymadığımız bazı kelimelerin anlamını merak ederiz. Kölemen sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Kölemen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Kölemen kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Kölemen ne demek, TDK'ya göre Kölemen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Kölemen ne demek? Kölemen TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi kölemen kelimesi. Peki kölemen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre kölemen nedir, kölemen kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KÖLEMEN NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Kölemen kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre kölemen kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kölelerden kurulan bir asker sınıfı
- Birinin sahip olduğu köle veya karavaş

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡