Komandit Ortaklık ne demek, TDK'ya göre Komandit Ortaklık kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Komandit Ortaklık kelimesini ilk kez duyan bazı vatandaşlar "Komandit Ortaklık ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Komandit Ortaklık nedir?" sorularını internetin faydalı yanını kullanarak araştırma yapıyor. Bölge Gündem editör ekibi Komandit Ortaklık kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledi.

Komandit Ortaklık ne demek, TDK'ya göre Komandit Ortaklık kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Komandit ortaklık ne demek? Komandit ortaklık TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi komandit ortaklık kelimesi. Peki komandit ortaklık ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre komandit ortaklık nedir, komandit ortaklık kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KOMANDİT ORTAKLIK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Komandit ortaklık kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre komandit ortaklık kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Alacaklılara karşı en az bir sınırlı, bir de sınırsız sorumlu ortağı bulunması gereken, tüzel kişiliği olan ortaklık, komandit şirket

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN