Konkasör ne demek, TDK'ya göre Konkasör kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Konkasör karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Konkasör ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Konkasör kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Konkasör ne demek, TDK'ya göre Konkasör kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Konkasör ne demek? Konkasör TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi konkasör kelimesi. Peki konkasör ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre konkasör nedir, konkasör kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KONKASÖR NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Konkasör kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Konkasör kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre konkasör kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yol, bina vb. yapımında kullanılacak çakıl veya taşları elde etmek için, büyük kayaları kırıp ufalamaya yarayan makine, kırma makinesi

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡