Korkunç Cinayette Flaş Gelişme

Mersin'de öldürüldükten sonra cesedi yakılan üniversiteli Özgecan Aslan'ın cinayet zanlısı olarak aranan Suphi A. yakalandı.

Korkunç Cinayette Flaş Gelişme

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürülenzanlıları, hastanede toplanan kalabalık linç etmek istedi. Polis ve jandarma öfkeli kalabalığı güçlükle yatıştırdı. 

Cinayetle ilgili araştırmasını sürdüren polis ve jandarma ekipleri, akşam saatlerinde firari  Suphi A.'yı, saat 21.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde bir alış veriş merkezinin yakınlarında saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli önce sorgulanmak için emniyete götürüldü.

LİNÇTEN SON ANDA KURTULDULAR

Burada işlemleri yapılan Suphi A., babası Necmettin A., ile Fatih G., sağlık kontrolü için Tarsus Devlet Hastanesine getirildiler. Jandarma ve polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, hastanede bulunan kalabalık cinayet zanlılarına saldırarak linç etmek istediler. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, polis ve Jandarma ekipleri tarafından kordon oluşturularak hastaneden çıkarıldı. Şüphelilerden Suphi A.'nın jandarmada, Necmettin A. ile Fatih G.'nin ise polisteki sorgusu devam ediyor. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡