KPSS adayları unutulmadı! Memur adayları, ücretsiz eğitimlerle KPSS maratonuna hazırlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılından beri uygulanan KPSS adaylarına yönelik eğitimler bu yıl da katılımcılarını bekliyor. 14-18 Temmuz tarihleri arasında iki oturumda gerçekleştirilecek eğitimler, adayları KPSS maratonuna hazırlıyor.

KPSS adayları unutulmadı! Memur adayları, ücretsiz eğitimlerle KPSS maratonuna hazırlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere sunduğu ücretsiz hizmetlere hız kesmeden devam ediyor. Üniversiteye hazırlanan öğrencilere kurs ve burs desteği sunmalarının yanı sıra KPSS maratonuna hazırlanan memur adaylarına da destek oluyor. Üniversiteye hazırlık kurslarından tercih desteklerine, gençlik merkezlerinden burs desteğine kadar her yanda gençlere önemli hizmetler sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi, memur adaylarını da KPSS yolunda yalnız bırakmıyor.

aw667249-02.jpg

EĞİTİM İKİ KISIMA AYRILACAK

14-20 Temmuz tarihleri arasında KPSS'ye hazırlanan memur adaylarına ücretsiz eğitim verecek olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılından beri bu faaliyetine devam ediyor. Adayların çalışırken öğrendiklerini hatırda tutmalarını ve soru çözme sürelerini en aza indirgemeyi amaçlayarak verilen eğitimler, iki kısımda veriliyor. 14-18 Temmuz arasında Tayyare Kültür Merkezi'nde yapılacak ilk kısım "Eğitim Bilimler"ni kapsayacak. Ardından "Genel Kültür"ü kapsayacak ikinci kısım ise Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda 18-20 Temmuz arasında gerçekleştirilecek. Toplamda bir hafta sürecek olan eğitimlere katılımın 2500 kişi civarında olması tahmin ediliyor.

aw667249-03.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN