Kurtköyspor kulübünden büyük başarı

Kurtköy Spor Kulübü 2016-2017 sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligi 7. grupta mücadele eden Kurtköy spor büyük bir başarı örneği göstererek (...)

Kurtköyspor kulübünden büyük başarı

Kurtköy Spor Kulübü 2016-2017 sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligi 7. grupta mücadele eden Kurtköy spor büyük bir başarı örneği göstererek 10. grupta toplam birbirinden güçlü 102 takımın mücadele ettiği İstanbul süper amatör liginde İstanbul’un en iyi 20 takımı arasına girerek BAL ligi yükselme grubuna kalmaya hak kazandı.

Kurtköy spor bu kulvarda Pendik ilçesinin tek, İstanbul Anadolu yakasının da 4. temsilcisi oldu. Kurtköy spor başkanı Önder Akpınar ise yaptığı açıklamada;” Kurtköy spor olarak kulübümüzde oynayan ve oynayacak olan oyuncuların önce iyi insan olmaları yönünde tavır belirleyen bir gelenekten geliyoruz. Büyümek ve büyüyebilmek önemlidir ama tek başına yeterli değildir. Gelişme olmayan ve içinde sağlık,paylaşım ve süreklilik olmayan taşımayan büyümeler eksik kalacaktır . Öncelikle bu başarıyı Bizlere her zaman destek olan sporun ve sporcunun Dostu Pendik belediyesinin değerli başkanı Sayın Kenan Şahin beye ve Pendik halkına armağan ediyoruz. Bu başarıda emeği geçen Başta Hocalarımıza, Futbolcu kardeşlerimize, yönetim kurulumuz ve Kulübümüzün değerli üyelerini tebrik ediyorum. 1992 yılında kurulan Kurtköy spor toplam 9 kategoride 250 aktif lisanslı sporcusu ve futbol okulundan yetişen yüzlerce öğrencisi ile Pendik ilçesini İstanbul süper amatör liginde başarıyla temsil etmektedir. Kurtköy spor A Takım Kadrosunda alt yapısından yetişen 6 oyuncusuna da şans vererek bu konuda örnek bir davranış sergilemiştir” Dedi.

img_3029-002.jpg
(Kulüp Başkanı Önder Akpınar)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡